Halánték sérülés

Tisztelt Hölgyem/Uram. A kisfiam (10hónapos) ma reggel nagyon megütöttem a jobboldalt a fejét eleset.Hangulata a szokásos nem aluszékony nem étvágytalan.Viszon a halántéka belilult nem tudom érdemes-e korházba menni.Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel Dorottya.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza fejsérülés témában

Kedves Kérdező!

Előbb háziorvosukhoz vigye el a kicsit és ott átbeszélik a teendőket. Ilyen esetben mindig szükséges orvosi vizsgálat.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2015. február 21., 09:43; Megválaszolva: 2015. február 24., 09:58
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek
Nyirokcsomó duzzanat gyerekeknél