Influenza vagy tüdögyulladás?

Tisztelt Doktor Úr! Kedden a háziorvosunkhoz mentem el influenza gyanuval. Akkor még láztalanul, aztán aznap délutánra lázas lettem szédültem a magas láztol (39felleti lázam volt) , csütörtökön még nem volt 38, 3 fok feletti lázam de többször is köpetüritésre lettem figyelmes (sárga és fehér köpet) illetve izomfájdalomra ez az izomfájdalom ma eddig nem volt jelen ám köpetürités már volt és ez az ami miatt aggodok, a házi orvosom ehez nem füzött sokat hozzá annyit mondott hogy pihenjek illetve szedjem a kálciumot amit felirt illetve a köptetöt. Lehet nagyobb bajom pl tüdögyuladás vagy ez egyszerüen az influenzához tartozik? Elnézést a hosszu leirásért. Válaszát elörre is köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza láz témában

Tisztelt Kérdező!

Ez lehet az influenza oka, bár a sárgás köpetürítés már baktérium okozta felülfertőződésre utal. Ha a panaszai továbbra is fennállnak és láz is van menjen vissza orvosához. Ebben az esetben érdemes egy mellkas röntgent kérni.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2015. január 30., 11:53; Megválaszolva: 2015. január 31., 18:58
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Kiságy, kutacs
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek