Bőrbetegség

Üdvozlom.Kb3-hete a kisfiam laban lett egy bub annak a kozepebe egy ponttal, fajt neki es nem tudodd raallni.Elvittuk orvoshoz aki Wartner cseppet adott higy 4-napig cseppegtessuk a bubra. Most telt le a 4.nap es mist feher neki es fekete pont van a kizepen de nyomasra erzekeny es nem tud meg mibdig raallni.Ez normalis varjak meg vele vagy vigyem vissza az orvoshoz? Azt mindta 2het mulva menjunk vissza kontrollra. Ausztriaba elunk itt voltunk orvosnal.Koszonom a segitseget. A fotot melleklem.

Dr. Balogh Andrea válasza lábfájdalom témában

Kedves Kérdező!

A kép sajnos nem jött át így kicsit nehezebb segíteni. A Wartner cseppet szemölcsre adjuk. A leírtak alapján azt tudom tanácsolni, hogy vigyék vissza a kisfiút a kezelőorvoshoz.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2014. október 09., 16:59; Megválaszolva: 2014. október 13., 11:19
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
csontdeformáció
Tisztelt Doktor Úr/Nő! Megpróbálom érhetően leírni a problémát, melyre segítséget szeretnék Önöktől kérni. 13 éves a lányom, és kb. 1, 5...
Növéstől van?
Kislányom 4 éves és kb. fél éve 1 hónapba háromszor fájlalja a bal lábát, de olyan szinten, hogy nagyon sír és olyankor nurofent szoktam neki adni...
Kisfiam hirtelen nem tudja a lábát...
Kisfiam majdnem 3 éves, teljesen normális nap után este a lefekvés után fél órával felsirt, és a térdét fájlajta, nem gondoltam semmi rosszra...
Van e teendő?
Laborértékek