Hisztirohamok kezelése

Tisztelt Doktornő/Doktor úr! Kicsi lányom 2 éves múlt.1 éve diagnosztizáltak nála asztmát.Korházba is került, ahol szeroidok hatására nagy "hisztirohamok" jöttek rá, amiből kizökkenteni nem lehet őt, van hogy órákig.Állandó gyógyszere a Flixotide.Gyanítottam hogy az az oka és egy rövidebb ideig elhagytam. A gyermek viselkedése sokat javult. Mikor újra adni kezdtem neki visszatértek a nagy hisztizések.Orvosaim szerint ezt a gyógyszert lecserélni nem lehet. A gyermeknek szerencsére akkor sem volt több asztmás rohama mikor azt a gyógyszert nem kapta.Kérdésem az lenne hogy esetleg tudnának e nekem tanácsot adni hogy mi tévő legyek.Köszönöm.Üdvözlettel:Zsuzsa

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza a viselkedészavar témában

Kedves Kérdező! Ilyen esetben próbálja meg az Aconitum napellus illetve a Nux vomica homeopátiás szereket 15 CH hígításban 5 golyóval adni illetve megfontolandó, hogy mennyire szükséges a Flixotide adása ezt a pulmonológus orvossal próbálják megbeszélni. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermkeorvos

Kérdés: 2014. április 15., 11:03; Megválaszolva: 2014. április 18., 15:59
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek
Nyirokcsomó duzzanat gyerekeknél
Vaxigrip Tetra influenza védőoltás