Mi a baja?

9 hónapos kislányomnak egy csúnya herpesz jött ki a szája felett. Először csak egy kis pattanás szerű piros pont volt azután felhólyagosodott és egyre csúnyább lett. Sajnos már az arca többi részén is kezdenek előjönni ezek a pöttyök és már a kezén is találtam. A háziorvosunk azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, de én félek, hogy ez egy sima herpesznél komolyabb dolog, főleg, hogy be is lázasodott a kislány. Kérem segítsen mit tegyek?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza herpesz témában

Kedves Kérdező!

Akár Herpes akár más -az ótvar is okoz hasonló bőrtünetet - mindenképpen kezelni kell. A Herpes pedig különösen veszélyes. Azt javaslom vigye el a kislányt bőrgyógyászhoz vagy olyan orvoshoz aki tud Önöknek segíteni.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2012. október 20., 13:29; Megválaszolva: 2012. október 24., 14:57
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
További vizsgálatok?
Rövid,visszatérő fejfájás 2.
Nocutil használata
Rövid,visszatérő fejfájás
Kevés fehérvérsejt