Mit tegyek? A 11 éves fiam beszédhibás és lassú a szövegértési feladatokkal az iskolában.

Tisztelt Doktor Nő/Úr! A fiamat 4 évig logopédus kezelte, szépen kijavult, de nehezen megy Neki még így is a tanulás pedig minden nap segítek Neki.Javasolta az omega3 tartalmú vitaminok szedését, de most ráakadtunk a Super IQ nevű kapszulára.Kérdésem:Szedheti-e? Segítene a tanulásban? Válaszát előre is köszönöm.Tisztelettel: Éva

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Balogh Andrea válasza tanulási nehézség témában

Kedves Kérdező!

A gyógyszer leiratában nem szerepel a gyermekekre vonatkozó leírás, ezért azt javaslom, hogy gyógynövényboltban illetve patikában kérdezzék meg, hogy ott konkrétan tudnak e valamilyen adattal szolgálni erre vonatkozólag. A tanulási zavar miatt felmerül bennem, hogy nincs e dyslexiaja a kisfiának, érdemes lenne ennek is utánajárni megfelelő szakemberek segítségével, kérjék ki ezzel kapcsolatban a háziorvosuk, a logopédus véleményét, hogy ott helyileg Önöknek kit tud ajánlani.

Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

Kérdés: 2012. szeptember 24., 19:30; Megválaszolva: 2012. szeptember 26., 11:04
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Miért rázza a fejét alvás előtt?
Tisztelt Dr úr/nő! Azzal a kérdéssel fordulok önhöz hogy a gyermekem minden alvás előtt rázza a fejét. Most 2és fél éves, és születése óta...
Gyerekkori szèklet visszatartàs
Tisztelt Doktor ùr! Kislányom 2.5 èves fèlig szobatiszta pisilni már szò nèlkūl megy a wc-re. Szèklet az a pelenkába törtènik mindìg szòl ,hogy...
Nurofen szirup fogzásra
További vizsgálatok?
Rövid,visszatérő fejfájás 2.