lehet-e mellékhatás?

Tisztelt doktornő/úr! Gyermekem 1 éve attarax 25mg gyógyszert szedett, este egy felet, mivel alvási problémái voltak. Mivel a gyógyszer sem segített, ezért az orvos javaslatára abbahagyjuk. Egyenlőre 1 hétig csak minden másnap kapja, majd elhagyjuk. Lehet-e az elhagyásnak esetleg valami mellékhatása? Válaszát köszönöm.

Legfrissebb cikkek a témában

Svábhegyi Gyógyintézet válasza gyermekkori alvászavar témában

Kedves Kérdező!

Az Atarax fokozatos elhagyásának nem lehet semmilyen káros következménye.

Üdvözlettel:

Dr. Csáki Csilla

Svábhegyi Gyógyintézet

www.svabhegy.eu

Kérdés: 2012. szeptember 03., 08:58; Megválaszolva: 2012. szeptember 06., 11:40
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek
Nyirokcsomó duzzanat gyerekeknél