hormonzavar

Tisztelt Doktornő! Okozhat-e orrmandula kivétel hormonzavart? Fiam 14 éves, 4éves korában történt a műtét. Akkor elég sovány termetű volt, utána hirtelen változott az alkata, és bár jó evő is lett, amit előtte nem mondhattam, szerintem túl gyorsan hízott. Most is túlsúlyos és ami még jobban izgat, mert már őt is kezdi zavarni, hogy már a mellei is túlságosan megnőttek, amit nem igazán a kövérséggel tudok megmagyarázni.Olvastam, hogy serdülőkorban lehet a fiúknál ilyen, de ez nem tudom mennyire egészséges.Nem tudom vigyem e kivizsgálásra, ha igen hová fordulhatok. Köszönettel: Váradi Barnabásné

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Csuth Ágnes válasza gyermekgyógyászat témában

Kedves Édesanya!

A problémák nincsenek összefüggésben a mandulával, illetve annak eltávolításával. A fiának orvosi vizsgálatra van szükséges. A gyermekorvos fog tudni adni beutalót gyermek endokrinológiára, ide vigye el a nagyfiút!

Kérdés: 2012. július 20., 14:21; Megválaszolva: 2012. július 22., 18:44
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Gyakori hörghurut
Tisztelt Doktornő! Kisfiam 2 hónapos kora óta gyakori, visszatérő hörhuruttal szenved asthmatikus fulladással egyesülve.mindenféle antibiotikummal...
mozgásszervi betegségek
Nekem az a problémám hogy valamikor hideg a lábam de nem is ez a lényeg hanem az hogy alig bírom felemelni a lábam mintha egy súly lenne rajta. Félek...
kislány baba nemi szervének...
Tisztelt Doktor Úr/Nö! Most 1 éves a kislányom koraszülöt baba az lenne a kérdésem hogy nem láttom neki fejlödni a csikloját, ez miért van? egy...
Mi a helyes gyógymód?
Tisztelt Doktornő! 2, 5 éves kisfiam januárban kezdte a bölcsődét. Azóta ezek a dolgok történtek: Február 7-én tüdőgyulladást, február...
Kisfiam kézmozdulatai hiszti közben...
Arra lennék kíváncsi, hogy a kisfiam aki jelenleg 18 hónapos mostanában felvette azt a szokást, hogy ha nem tetszik neki valami felhúzza a vállaihoz a...