belpuffadas

Tisztelt dr.no? ur kislanyom bel puffadasarol van szo aki az etel/ital bevitelevel az alhasa rogton megpuffad.reggeli pihent test utan telyesen lapos.ahogy elfogyassza az elso pohar tea, viz megtelt es puffadt leszz az alhasa.vegeztek szeklet, ver vizsgalatot, volt ultrahangvizsgalat es gyomor tukrozes aminek eredmenye rendben volt, nagyon sokat szenved ezzel a puffadassal, fajdalma nincs.2 eve volt Azsiai orszagba a biorezonanciaval parazitak jelenletet mertek 6 hetes telyes dietaval, kiszt, cukor, eleszto, tej a tunetek ugyanugy megmaradtak javulas semmi. Lehetseges-e a parazita jelenlete es akkor a ver es szeklet miert nem mutatta ki es mivel kezelheto? rendeltek gaz elleni gyogyszert is az se segitett, ha nem eszik minden rendben, ahogy egy keveset is eszik v iszik rogton elolepik a puffads a szekletje is keves es kemeny, minden nap van hetente 1szer nagyon sok normal szeklete van. Nagyon megkoszonom az on valaszat elore is mert mar nem talalunk megoldast. koszonettel Marika

Legfrissebb cikkek a témában

Svábhegyi Gyógyintézet válasza haspuffadás témában

Tisztelt Kérdező!

Mivel a has puffadása étel és ital fogyasztását követően egyaránt bekövetkezik és független attól, hogy mit fogyaszt a gyermeke, valamint a vizsgálatai negatív eredménnyel jártak, ezért azt lehet feltételezni, hogy a gyermek a nyelés folyamán levegőt is nyel (aerophagia) . Próbálják elmagyarázni neki, hogy akár evés, akár ivás kapcsán megfontoltan, odafigyelve, nem kapkodva, ne mohón próbáljon nyelni, mert ezzel párhuzamosan kisebb lesz az esélye a levegőnyelésnek.

Parazita kimutatása széklettenyésztési vizsgálattal lehetséges, a biorezonanciás diagnózist nem értem. Előfordulása esetén nem a puffadás szokott a vezető tünet lenni.

Üdvözlettel:

dr. Székely Zsuzsanna

Svábhegyi Gyógyintézet

www.svabhegy.eu

Kérdés: 2012. július 07., 18:56; Megválaszolva: 2012. július 13., 17:21
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek
Nyirokcsomó duzzanat gyerekeknél