Hogyan csináljam?

Jónapot! 2 hete kezdödött szédüléses, fejfájásos tüneteim voltak.Ezek ismétlődtek 3-4szer. Múlt hét pénteken rosszul lettem az Iskolába és a korházba kötöttem ki.Vizsgálatokon voltam ; EKG, hallás vizsgálat, fül-orr-gégészet, neuorologia, otoneurologia, vizeletet nézték illetve vérvételen voltam. Minden eredményem jó lett.6 nap alatt 2 napig infuzioztak. Enyhe feszültség oldót is kaptam reggel, este hogy kitudjak kapcsolodni.Fejfájásomra apranax nevű gyógyszert kaptam. Pszichológussal is beszéltem és anyukám emlitette neki a nem evés, nem ivás bajaimat. Vizsgálatok után még az is kiderült h kialakuló anorexiám volt. 165 cm vagyok és 55 kg. Azt mondták h az 55 kg a 165 cm-hez képest kevés. Evéssel kapcsolatos problémáim meg maradtak.Keveset eszek, mert félek hogy elhizom.Erre valami megoldás nincs? szoktam sportolni de a doktor mondta csak mértékkel. Valami étrend vagy valami más megoldást nem tud? Magamba kell rendeznem a dolgokat, de egyszerüen nem megy. Előre is köszönöm. Üdv.: Kata.

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza szédülés témában

Kedves Kata!

A 165 cm magassághoz az 55 kg testsúly pont megfelelő, nem kell tovább fogynia, most ideális a súlya. A feszültségeket, fogyózási kényszert leginkább pszichológussal való többszöri beszélgetés tudná oldani, bátorítanám, hogy kérje ebben szülei segítségét! A rosszullétet okozhatta a kevés folyadékbevitel, a leesett vércukorszint, vérnyomásesés, serdülőkorban ezek viszonylag gyakori jelenségek.

Üdvözlettel:

Dr. Csáki Csilla

Svábhegyi Gyógyintézet

wwwsvabhegy.eu

WEBBeteg szerkesztőség
Kérdés: 2012. június 16., 11:06; Megválaszolva: 2012. június 25., 20:01
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Kiságy, kutacs
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek