Túlpörögve

Tisztelt Szakértő! A hétvégén szabadtéri koncerten voltunk a kisfiunkkal, amit nagyon élvezett. A probléma éjszaka jelentkezett: elkezdett magában beszélni/sírva/, felült az ágyban, nyitva volt a szeme, de nem volt magánál, mert kommunikálni nem lehetett vele. Addig hergelte magát így, hogy öklendezni kezdett, de szerencsére nem jött semmi ki belőle.Kb. 5 perc telt el, mire látszott, hogy magánál van, reagál. Addig nem lehet semmit csinálni vele, nem bírjuk felébreszteni rendesen. Kisebb korában is volt ilyen, de nagyon ritkán. Akkor arra fogtuk, hogy túl sok élmény érte, túl van pörögve, ez váltja ki nála a dolgot. Most egymás után két nap is előfordult.Ritka ez az állapot nála, de hirtelen jön és nem tudjuk az igazi okát, hogy meg tudnánk előzni.Önnek mi a véleménye? Köszönettel: Bernadett

Legfrissebb cikkek a témában

Svábhegyi Gyógyintézet válasza gyermekpszichológia témában

Kedves Kérdező!

Nem gondolom, hogy a gyermek viselkedését a koncerten való részvétel váltotta ki. Azt tudom tanácsolni, hogy minél előbb keressenek fel egy neurológus szakorvost!

Üdvözlettel,

Szabó Kármen

Pszichológus

Svábhegyi Gyógyintézet

www.svabhegy.eu

Kérdés: 2012. június 04., 09:28; Megválaszolva: 2012. június 07., 15:07
Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek
Kiságy, kutacs
Csomók lágyék hajlatban
Covid után influenza védőoltás
Bekakilás /tejallergia?
C vitamin gyereknek