SOS. aggódó nagyi!

Az unokám 2-éves, a bölcsi és én szerintem is elmaradt a többi hasonló korú babáktól., Ami aggaszt az, hogy nem komunikál velünk, nevére ha szólunk neki, hogy Gergő, NEM FIGYEL, a szemeivel olyan furcsa tekintetet ad, mint aki fél percre kikapcsolna, ha hanyatt fekszik éppen a szőnyegen a világitásba néz akkor is a szemei tekintetéből valami furcsa fölfelé néznek a szemgolyói össze-vissza forgatja pillanatig. Akkor, amikor a tv-ben a mesét szeretné nézni, odajön megfogja a kezem, és odavezet a tv- elé és mutatja, hogy kapcsoljam be. Mi lehet a baja, és hova lehetne elvinni, hogy kizárjunk minden minden aggodalmunkat? Válaszukat nagyon köszönöm. Nagyi...

Svábhegyi Gyógyintézet válasza gyermekpszichológia témában

Kedves Kérdező! A gyermeknél mindenképpen érdemes lenne elvégezni egy ideggyógyászati vizsgálatot a pontos felméréshez. Erre a Svábhegyi Gyógyintézetben is mód van, ahol dr. Hegyi Márta gyermek neurológus rendelésére lehet bejelentkezni. Üdvözlettel.

Megválaszolva: 2012. május 30.

Kérdések és válaszok: Gyermekgyógyászati betegségek

Gyermek pszhiológia
Tisztelt Doktornő / Doktor Úr. Két kisfiam van, egy két éves, és egy öt éves. A nagyobbik gyermekkel vannak problémáim, mégpedig azóta, amióta a kistestvér...
Aktív gyerek fegyelmezése
Tisztelt Szakértő, Kétéves kislányom nagyon aktív gyerek. Általában aktívabb, mint akiket ismerek vagy a játszótéren látok. Az én lányom állandóan késztetést...
Dr. Varga Tamás, pszichiáter részére
Dr. Varga Tamás, pszichiáter Úr részére! Nagyon köszönöm válaszát! Kérdésére válaszolva a gyerek jelenleg Fevarint szed. Kapott cseppeket az erősődő ticcek...
Bexsero oltás tárolási hiba
Kedves Dr. Hanga! Az lenne a kérdésem, hogy lehet e valami baja a bexserot oltásnak ha 1 vagy 2 napig nem ment a hűtőnk és mi nem vettük mert nem...
Baba fejfájás
Kedves Dr. Nő! Van egy 18 hónapos lányom, az elmúlt időben nagyon elkezdet hunyoritani elvittük szemészetre ott mindent rendben találtak. Viszont a hunyoritas...
Kisgyermek emelkedett lymphocyta érték
Tisztelt Szakértő! Gyermekem novemberben lesz 5 éves, gyermekorvosi javaslatra teljes labort csináltattunk, melynek eredményét mellékelem. A vérkenet...