• Elhúzódó nátha

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktornő! 6 hónapos ikerlányaim már több mint egy hónapja náthásak. Mindkettőjüknél bronchitissel kezdődött, majd influenzával folytatódott. Antibiotikumot, köptetőt és orrcseppet kaptak. Mára csak az orrfolyás maradt meg, de ez nem múlik. Porszívózóm az orrukat, c-vitamint is kapnak. Orvosunk szerint a tüdejük tiszta, torkuk békés. Van egy három éves tesójuk, aki közösségbe jár. Meddig ˇˇnormális ez az állapot? Köszönettel, Netti

        Svábhegyi Gyógyintézet válasza a nátha témában

        Kedves Netti! Sajnos nem lehet lelkiismeretesen megválaszolni a kérdését célzott vizsgálatok nélkül. Javaslom, hogy mindenek előtt keressen fel pulmonológiai (tüdőgyógyászati) szakrendelést! Betegvizsgálat (orrváladék bakteriológiai tenyésztése) és részletesebb kórtörténet nélkül sajnos többet nem tudok mondani. Üdvözlettel, dr. Bánfi Andrea gyermekpulmonológus szakorvos Svábhegyi Gyógyintézet Bejelentkezés: 06-20-500-2500 telefonszámon, avagy a www.svabhegy.eu oldalon


        Kérdés: 2012. április 12., 12:47; Megválaszolva: 2012. április 16., 17:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: