• Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves dr nő! Már egy jó 2-3 hete ha sokat sétálok vagy kint tollasozok akkor elkezd fájni a hasam közepe-jobb alsó része! Ez nem is fájás hanem valamikor inkább nyomás szerű vagy szuró szerű! De néha nagyon tud fájni! De viszont tesnevelés órán mikor futunk akkor nem fáj! És amikor fáj akkor hazajövök lepihenek mert pl este kiszoktam menni és sétálok a haverjaimmal sokat.. Amikor lepihenek akkor sűrűn van szellentésem és ha szellentek akkor jobb is lessz:P És napi 4-5 x -is van székletüritésem. Válaszát köszönöm! Remélem semien rák:(

        Svábhegyi Gyógyintézet válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Levélíró! A visszatérő hasi fájdalom, a napi többször székletürítés és a haspuffadás( sok bélgáz termelődése) elsősorban az emésztés, ill. felszívódás zavarára utal. Megijedni nem kell: gyakran előforduló problémáról van szó és lehet, hogy egyszerű módszerrel( pl. diéta, azaz bizonyos ételek fogyasztásának kerülése) a panaszokat megszünteti. A kivizsgálást ilyen esetekben gastroenterológus szakorvos végzi. Körzeti orvosával beszéljen a problémáról, kérjen tőle ilyen szakrendelésre beutalót. A korára tekintettel rosszindulatú daganattól nem kell tartani. Üdvözlettel: dr. Kiss Imre gyermeksebész szakorvos Svábhegyi Gyógyintézet www.svabhegy.eu


        Svábhegyi Gyógyintézet
        Gyermekgyógyászati partnerünk Itt kérdezhet

         Svábhegyi Gyógyintézet
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. április 03., 16:08; Megválaszolva: 2012. április 04., 21:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: