• Gyermekkori túlsúly

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Lányom 10 éves 143 cm és 47 kg. Két évvel ezelőtt Abbahagyta epilepsziásként a Convulex szedését, melyet 3 és fél évig szedett. Akkoriban arra gondoltam, hogy ez befolyásolta a súlyát, de ma már aggódom. 6 év jár heti két alkalommal modern táncra, cukros italokat nem iszunk, a teát is xilittel készítem, fehér kenyeret nagyon ritkán eszik, az iskolai szendvicse is egy korpás zsemle csirkemell sonkával, próbálok minnél kevesebb tésztás dolgot főzni, este hat után lehetőleg nem eszik, esetleg egy joghurtot(igaz az gyümölcsös).Szeret mozogni, korcsolyázni, biciklizni és állandóan táncol, tiz percet nem bír megülni egy helybe. Háziorvossal már néztünk neki TSH-t mely teljesen rendben volt. Mostanra már azért is aggódom, mert szinte lóg a pocakja, és a hasán a legjellegzetes a hízás. Jelenleg azon golkodom, hogy Debrecenbe elvinném endokrinológia rendelésre. Szeretném megtudni a leírtakról a véleményét, és Ön tanácsolja-e az endokrinológiát, ha igen tud -e ajánlani valakit.Segítségét köszönöm!

        Svábhegyi Gyógyintézet válasza a túlsúly témában

        Kedves Kérdező! Javaslom én is, hogy keressenek fel endokrinoloógust, mert az elmondása alapján nem egy szokványos gyerekkori elhízásról van szó. Tisztelettel: Dr. Borka Péter Svábhegyi Gyógyintézet www.svabhegy.eu


        Svábhegyi Gyógyintézet
        Gyermekgyógyászati partnerünk Itt kérdezhet

         Svábhegyi Gyógyintézet

        Kérdés: 2012. március 31., 18:21; Megválaszolva: 2012. április 10., 11:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Kedves Doktornő! 9 éves Kislányom vizeletében fehérjét találtak. A többi vizelet eredmény normális. Másnapi kontroll vizeletben szintén fehérje volt. Zuhanyzás után, középsugaras vizeletet vittünk. A teljes laboreredményét csatoltam....

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Egymillió migrénes
        A te életedet mennyiben befolyásolja a migrén? Alábbi tesztünkből kiderül.
        Tiszta orrok, nyugodt napok