• Állandó hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        5éves kisfiamnak rendszeresen hányingere van. Már nagyon sokszor elvittem a gyerekorvosunkhoz és ő mindig lezárja annyival hogy vírust kapott el.Számomra már hihetetlen hogy tényleg, mindig vírus lenne az oka a hányingernek. Mellesleg nagyon nehezen hízik 15kg.Kértem hogy kicsit kutakodjunk(vér vétel, ultrahang stb.)de azt a választ kaptam, hogy nincs értelme úgy sem derülne ki semmi. Mit tegyek vigyem más orvoshoz, vagy hagyjam annyiban mert tényleg okozhatja vírus? Nekem cukorbetegségem van, lehetséges hogy egy 5 éves gyereknél is jelentkezik ez a betegség? Előre is köszönöm a válaszát.

        Svábhegyi Gyógyintézet válasza a hányinger témában

        Tisztelt Kérdező! Látatlanban csupán a következőket lehet mondani: a gyakori hányinger olyan tünet, ami odafigyelést igényel. Számos oka lehet. Lehetséges, hogy csak egyfajta lelki szorongás eredménye, de lehet mögötte esetleg anyagcsere eltérés is (nem cukorbetegség! ). Ezért úgy gondolom, hogy a gyermek számára nem ártana egy komplett kivizsgálás - a tüneteinek és panaszainak előzetes objektív, részletes szóbeli kikérdezése után. Üdvözlettel: Dr. Blatniczky László gyermekgyógyász főorvos Svábhegyi Gyógyintézet Budapest, III. Bokor u. 17.-21. Bejelentkezés: a 06-20-500-2500 telefonszámon, online a www.svabhegy.eu oldalon


        Svábhegyi Gyógyintézet
        Gyermekgyógyászati partnerünk Itt kérdezhet

         Svábhegyi Gyógyintézet

        Kérdés: 2012. március 27., 23:25; Megválaszolva: 2012. április 02., 17:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: