• Magas láz

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A lányomnak közel 40 fokos a láza, (39, 8 fok) és már egy jó ideje semmivel sem tudjuk lehuzatni, hányik is hasa is fáj, étvágytalan! Érdeklődnék, hogy mivel lehetne hatásosan lehuzatni a lányom magas lázát? Bármit megpróbálnák! Segítségüket előre is köszönöm!

        Dr. Balogh Andrea válasza a magas láz témában

        Kedves Kérdező! Többféle lázcsillapító van: Algopyrin, Rubophen vagy Nurofen. Alapvetően ezt a háromfélét tudják variálni a többinek más a neve, de a hatóanyagok azonosak ezekkel. Érdemes a hűtőfürdőt vagy a Priznitz-et kipróbálni erről részletes cikket talál a webbetegen. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. március 26., 19:27; Megválaszolva: 2012. március 28., 16:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Kell a dohány? - Szokjon le!
        Töltse le leszokást segítő mobil alkalmazásunkat!
        Tiszta orrok, nyugodt napok