• MI lehet a problémám?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelet dr ur/nő Azt szeretném megkérdezni hogy milyen problémám lehet mert:-étvágytalan vagyok -fogytam 2 kilot -megvan dagadva a bal melkasom egy kicsit (de nem fáj) -a nyakamom illetve a jobb melkasomon egy egész nagy kerek sárgás pirosos karika van olyasmi mint például az allergia. Nem tudom hogy milyen problémám lehet:( Azt pedig elfelejtettem hogy túlsulyos vagyok. Köszönöm válaszát! (tudom ohgy elkell mennnem orvoshoz de kiváncsi vagyok az ön véleményére)

        Dr. Balogh Andrea válasza a gyermekgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Ezek azok a problémák amikre látatlanban nehéz válaszolni. Valóban jó lenne egy orvosi vizsgálat, laboratóriumi vizsgálat: vérszegénység, fertőzés megállapítására stb., amit leírt bőrtünet felveti a kullancs által okozott fertőzés gyanúját is, nem tudom volt e kullancscsípése stb. tehát ezeket érdemes lenne tisztázni, plusz a bal mellkasfél duzzanat is: hol duzzadt? az egész vagy csak pl. az emlőbimbó környéke? serceg e a bőr vagy nem? tehát mind-mind rengeteg kérdést vet fel, így csak találgatásokba lehet bonyolódni értelmetlenül. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 21., 15:54; Megválaszolva: 2012. február 24., 12:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: