• Dudor a gyerek homlokán

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves doktornő, 2és fél éves kisfiammal kapcsolatba szeretném feltenni kérdésemet, még pedig az lenne, hogy homlokán néhány hónapja bal oldalon kis csont szerű dudort érzek, nem növekszik, nem fáj neki, nem beteges a gyerek, jól fejlődik. A háziorvos látta, ő szerinte semmi különös.De engem azért aggaszt, mert nem tudom, hogy ez mi, természetes -e? Nyáron volt egy koponya boltozati törése, ennek nem volt semmilyen negatív következménye.Nem tudom pontosan, de mikor az teljesen meggyógyult az után vettem észre. Lehet, hogy már korábban is ott volt nem figyeltem.Előre is köszöm válaszát.Tisztelettel Beáta

        Dr. Balogh Andrea válasza a homlok dudor témában

        Kedves Kérdező! A dudor keletkezése összefügghet a törés utáni gyógyulás folyamatával, de hogy megnyugodjanak azt javaslom, hogy vigyék el a kicsit egy koponya röntgenre, ott látszani fog, hogy a dudor miért keletkezett. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 20., 10:50; Megválaszolva: 2012. február 21., 12:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: