• gyogyszerrrel kapcsolatos

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kedves doktor.Kérdésem lenne a köv. gyogy. kapcsolatban.gyermekem hányás tünetre a köv kapta: susp. bismuth pro inf kérdésem lenne ezt mi hányás hasmenés kezelésre kaptuk ez hatékony rá? családban többen virusosak de lányomnál hasmenés még nem volt csak hányás.a gyogyszerről tájékoztatást nem találtam az interneten igy nem tudom alkalmazhato-e esetleg nurofen suspenzioval eggyütt ha láz is megjelenne.és 3 éves korban hogy kell alkalmazni.előre is köszönettel.

        Dr. Balogh Andrea válasza a gyermekgyógyászat témában

        Kedves Kérdező! Az Ön által leírt szirup hasmenés illetve gyomorhurut terápiájára szolgál csecsemők részére. Nagyobb gyerekeknek 2 éves kor felettieknek inkább egyéb készítményt javasolnék hasmenésre pl. az Enterolt, mely recept nélkül kapható. Ezek Nurofennel alkalmazhatóak. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 17., 16:37; Megválaszolva: 2012. február 21., 12:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: