• csónakfejűség

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves doktorok! kétéves kisfiam tökéletesen egészséges, semmi baja nincs, de pár hónapja azt figyelem, hogy a feje mintha kezdene eltorzulni. a koponyatetőn levő kutacstól(nemrég forrt be) előrefelé egy domb alakult ki. a kutacstól egészen a a homlokán le az orrnyergéig, tehát a koponya első-felső negyede búbosodik. úgy tudom, ha gond lenne (csónakfejűség), akkor annak már jóval előbb jelentkeznie kellett volna. van okom aggodalomra? köszönettel: eszter

        WEBBeteg szakértő válasza a csónakfejűség, fej torzulása témában

        Kedves Eszter! Nem csak a csónakfejűség illetve a koponya csontok varratosodási zavara okozhat ilyen tüneteket hanem más betegség részjelensége is lehet, így azt tanácsolom keressék fel háziorvosukat egy vizsgálat végett. Lehet, hogy semmi gond nincs, de vannak olyan betegségek, melyek a csontozatot érintik így inkább mutassák meg a babát szakembernek. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 10., 13:17; Megválaszolva: 2012. február 15., 20:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: