• Gyomormorgás

        Legfrissebb cikkek a témában
        Nincs találat!
         

        Kedves Doktornő/Úr Unokám 11 éves kislány.Naponta többször morog a gyomra.Nincs összefüggés a táplálkozással, ha eszik akkor is és ha nem eszik akkor is morog.De néha akkorát hogy az iskolában óra alatt még a tanár is hallja. Morgáskor nem érez fájdalmat, böfögni semmitől nem tud.Nem szívesen tennénk ki fájdalmas vizsgálatnak/gyomortükrözés/.Éjjel nincs semmi problémája.Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a gyomorprobléma témában

        Tisztelt Kérdező! A hallható bélműködés önmagában nem kóros. Legyen napi 5 étkezés, de kisebb mennyiségben. Kerüljék az egyszerű szénhidrátot és a szénsavas italokat. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Kivizsgálás nem indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész Itt kérdezhet

        Dr. Boros Miklós
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 09., 20:10; Megválaszolva: 2012. február 12., 16:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: