• mit tehetek ilyenkor?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Jónapot! kislányom 3 éves lesz 9 mm-es vesetágulattal született ami mára 20 mm lett. 2 éve hordom nephrológiára rendszeresen volt/most is rossz a vizelete vörösvértest fehérvértest vér mikor mi volt benne 5 alkalommal találtak benne ecoli baktériumot. egyszer enterococcust és voltunk rotavírusos fertőzéssel is korházba. MCU vizsgálatot csináltak neki negatív lett.punciján összetapadást szedtek szét azóta sokat gyulladt.ovodába nem veszik fel egyelőre emiatt. 2 éve antibiotikumot kap de tartósbeteggé nem nyilvánítják. Én hiszek az orvosokba de állítom itt valami van a háttérbe.merre indulhatnék el? dokik már semmit nem tesznek.én azt sem hiszem hogy a napiszinten előforduló kellemetlen szúrós acetonszag normális.Kérem segítsenek. Köszönöm előre is a gyors választ. Tisztelettel: egy kétségbeesett anyuka

        Dr. Felszeghy Enikő válasza a vesebetegség témában

        Kedves Anyuka! Sajnos vizsgálat nélkül nem lehet jó választ adni a kérdésére. Mindenképpen azt javasolnám, hogy beszéljék meg háziorvossal, hogy hova tudja Önöket továbbküldeni a korábbi nephrológiai gondozó helyett, ahol Anya úgy érzi, nem látják el megfelelően a kislányát.


        Dr. Felszeghy Enikő, gyermekgyógyász, endokrinológus, diabetológus
        gyermekgyógyász-endokrinológus-diabetológus Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Felszeghy Enikő

        Kérdés: 2012. január 23., 18:32; Megválaszolva: 2012. január 24., 12:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Új - Távkonzultáció
        COVID-19 kisokos