• kruppos, ugatós köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        A kisfiam ugatva köhög.Olvastam, hogy a szteroid tartalmú gyógyszerek jót tesznek erre a köhögésre. Melyek azok a gyógyszerek amik ezt tartalmazzák és adható egy 4 éves gyereknek.4 havonta hordom a pulmonologiára.Háziorvosunk nem tud neki olyat irni ami jó is lenne ezért vény nélkül szoktam neki vásárolni, de ha fontos inkább kórházba viszem vizsgálatra.Ezért érdekelne melyik lenne a legjobb gyógyszer erre a kruppos, ugatós köhögésre és hogy melyek tartalmaznak szteroidot?

        WEBBeteg szakértő válasza a krupp, ugatós köhögés témában

        Kedves Kérdező! A kruppos köhögésre több gyógyszer is van. Jótékony hatású a Calcimusc vagy pl. kalcium pezsgőtabletta, valamilyen antihisztamin pl. Cetirizin vagy Zyrtec csepp, illetve amit Ön ír a szteroid tartalmú gyógyszer a Rectodelt kúp amit háziorvosa receptre fel tud írni. Jótékony hatású még a Stodal szirup vagy a Homeovox szopogatós tabletta ez utóbbi kettő homeopátiás szer. Inhalálás is nagyon hasznos ilyenkor hidegpárával, inhalátor is kapható gyógyászati segédeszköz boltban vagy patikában. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        WEBBeteg szerkesztőség
        Itt kérdezhet

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 20., 21:00; Megválaszolva: 2012. január 23., 20:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: