• Gyerekemnek nem jó avizelete

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Gyerekemnek már háromszor nem volt jó a vizelet eredménye.Baktérium van a vizeletében.Elég büdös olyankor a vizelete és gyakran járunk WC-re.Előszőr áprilisban volt ilyen, decemberben és januárben.Febr.közepén megyünk nephrológiára, de nem tudom milyen vizsgálatokat csinálnak rajta.3 éve epilepsziás, de 3 éve nincs rohama, arra Trileptált szed.Nem tudom összefügghet-e a kettő?

        Dr. Molnár Anna válasza a vesebetegség témában

        Kedves Kérdező! Azt gondolom gyermeke visszatérő húgyúti fertőzése nincsen összefüggésben az epilepsziával.étel történik. Nephrológia szakrendelésen első alkalommal a betegvizsgálat mellett biztosan vizeletvizsgálat, hasi UH, és vérvétel történik.


        Dr. Molnár Anna, gyermekgyógyász, onkológus szakorvosjelölt
        gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 20., 12:41; Megválaszolva: 2012. január 28., 10:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés