• Éjszakai izzadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! 2010-ben írtam erről Önöknek utoljára, és azóta is heti 3-4-szer leizzad éjszakánként a kisfiam. Hematológiai vizsgálaton több helyen voltunk (Budapest, Debrecen), ahol vérvétel, több vizsgálat segítségével negatív eredményt kaptunk. Amikor elalszik a kisfiam, utána kb 15-20-percen belül izzad le mindenütt, és általában (születése óta) horkol is. Van amikor a pizsamát is le kell cserélnünk róla. Így megy ez télen is, nyáron is. Érdeklődni szeretnék, hogy érdemes-e még valamilyen vizsgálatot elvégeztetni, vagy mi lehet ennek a hátterében? Előre is köszönöm: Kurucz Imréné

        Dr. Molnár Anna válasza a izzadás témában

        Kedves Kérdező! Mivel járt márt gyermekhematológia szakrendelésen a fokozott izzadás minden lehetséges okát kizárták. Amennyiben továbbra is nyugtalan, vagy a a panaszok fokozódását tapasztalja, keresse fel ismét a hematológia szakrendelés ill. emellett a gyermekendokrinológiát is!


        Dr. Molnár Anna, gyermekgyógyász, onkológus szakorvosjelölt
        gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 18., 16:43; Megválaszolva: 2012. január 28., 10:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: