• ujszülöttkori száj remegés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        4, 45kg-al, spontán született kisfiú, idönként előfordúló szájremegés

        Dr. Molnár Anna válasza a szájremegés témában

        Kedves Kérdező! Bár a leírása elég szűkszavú, véleményem szerint ártalmatlan jelenségről van szó. A szájremegés jellegzetes pl. öltöztetéskor, mikor a gyermek fázik. Ha azonban "furcsálja", orvosi vizsgálat céljából keresse fel házi gyermekorvosát!


        Dr. Molnár Anna, gyermekgyógyász, onkológus szakorvosjelölt
        gyermekgyógyász Itt kérdezhet

        Dr. Molnár Anna
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 14., 12:46; Megválaszolva: 2012. január 16., 17:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: