• Lázas gyerrmek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedve doktornő! Kislányom most volt 1, 5 éves, eddig kisebb megfázásai voltak.Két napja viszont állandóan 38 fok felett van a láza, nem köhög és az orra sem folyik.Nem segít a Nurofen szuszpenzió és a Germicid kúp sem.Ön szerint mi lehet a baja? Gondoltam arra is, hogy most akar kibújni a 13. foga, de az nem okozhat ilyen magas lázat.Kérem mielőbbi válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a lázas állapot témában

        Kedves Kérdező! Vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, hogy mi okozza a lázat, lehetséges, hogy ez egy kezdődő fertőzés lesz, de ez csak feltételezés. Feltétlenül mutassa meg a kicsit a gyermekorvosuknak, nem érdemes tovább várni, alapos vizsgálattal kideríthetőek olyan jelek, melyek a laikus szemnek nem tűnnek fel.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 13., 16:45; Megválaszolva: 2012. január 16., 09:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: