• Genetikai vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Nekem 5 évesen leukémiám volt és a kezelés során kiderült hogy Neurofibromatozisom is van. Az orvosom elküldött genetikai vizsgálatra, hogy a majdani gyerekem örökölheti e bármelyiket. Ezért kérdeztem menyire pontos a genetikai vizsgálat?

        Dr. Bessenyei Mónika válasza a genetika témában

        Kedves Kérdező! A neurofibromatozisnal pontosan meg lehet határozni a hibás gént, így a születendő magzat időben történt vizsgálatával meg lehet állapítani, hogy hordozza e a kóros gént.


        Kérdés: 2011. október 03., 15:26; Megválaszolva: 2011. október 07., 19:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: