• Babát szeretnénk

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Ha a családban volt valamilyen betegség, azt milyen esélyekkel örökölheti a baba? És ha örökli, meggyógyulhat?

        WEBBeteg szakértő válasza a genetika témában

        Kedves Kérdező!

        Ez nagyon sok mindentől függ, pl. vannak egyes betegségek, melyek egy hibás gén vagy két hibás gén jelenléte miatt alakulnak ki, de sok esetben van olyan betegség, ahol több gén szerepe is felmerül, ezen kívül a környezeti hatások is döntőek a betegség létrejöttében. Ha konkrét betegséget ír, pontosabb választ tudunk adni.


        Kérdés: 2010-03-02 15:22:53; Megválaszolva: 2010. március 02., 15:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Hüvelygomba és fogamzásgátló
        Online konzultáció
        Milyen az online konzultáció megítélése itthon? Bíznak benne az emberek?
        Allergiás?
        Nem az orrunk az egyetlen testrész, amely allergia esetén érintett lehet.