Fitymaszükület

Tisztelt Dr.Nő/Úr! 3 éves a kisfiam és volt egy orvosi vizsgálata és ott még rendben volt de most már én nem tudom neki hátrahúzni! Mit tehetnék? Olyat észleletem nála hogy volt úgy egy pár napja hogy olyan volt mintha ki lenne száradva a bőr rajta a kis hegyénél! De az elmúlt! Válaszát köszönöm! Tisztelettel Németi Nikolett

Legfrissebb cikkek a témában

WEBBeteg szakértő válasza fitymaszűkület témában

Tisztelt Olvasónk!

Javaslom gyermekével keressen fel egy urológiai, vagy gyermeksebészeti szakrendelést. A szakember fizikális vizsgálat után tud dönteni a továbbiakról.

Üdvözlettel:

Dr. Kocsis István

Kérdés: 2009. március 18., 11:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 09:32
Kérdések és válaszok: Genetikai és anyagcsere-betegségek
Fitymaszűkület
TiszteltDr. NŐ/ÚR! KIsfiammal most voltam 6 éves státuszvizsg -on, ahol a gyerekorvos fitymaszűkületett vett észre. Azt mondta, nem súlyos. Adott...
Fitymaszkület
Kedves Doktor Nő/Úr,   A tanácsát szeretném kérni kisfiammal kapcsolatban. Januárban lett 3 éves és fitymaszűkülete van. Amikor még csecsemő...
Másfél éves kisfiam kukibaja
Kedves Doki! Kisfiam másfél éves és kb 1 éve minden fürdésnél húzgálom a kukiját háziorvosunk utasítása szerint. Most, a másfél éves...
Degeneratív betegség
Laktóz intolerancia adókedvezmény