Adókedvezmény

Kedves Doktornő. A következő leletemmel kapcsolatban szeretném a segítségét kérni. Adókedvezmény jár-e a betegségemre? Sajnos a szakorvos-háziorvos csak egymáshoz küldözget, de választ nem kapok. Kromoszóma vizsgálat 46xx karyotípust igazolt. Fish vizsgálat a Sry gén transzlokációját igazolta az egyik x kromoszóma rövid karjának terminális részére. Y kromoszóma mikrodeletiós vizsgálat az Azf régió hiányát írta le. Sry gén deléció nem igazolódott. Interneten olvastam a listát, ehhez kapcsolódóan csak a Q984 (klinefeltert) találtam, ez a betegség ehhez tartozhat? illetve erre ki lehet állítani az igazolást az én betegségemmel? Köszönöm válaszát

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Árki Ildikó válasza genetikai betegség témában

Tisztelt Kérdező!

A Klinefelter szindrómában XXY kromoszóma kép található. A szakorvos tudja megmondani, hogy Önnek pontosan mi a betegsége, kérdésére is ő tud válaszolni. Üdvüzlettel.

Dr. Árki Ildikó
Dr. Árki Ildikó Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő
Kérdés: 2015. június 04., 20:51; Megválaszolva: 2015. június 23., 22:19
Kérdések és válaszok: Genetikai és anyagcsere-betegségek
Rokoni kapcsolat
Tisztelt Doktor Úr/nő! Az lenne az én problémám, hogy van egy lány akivel kapcsolatot szeretnénk. Egy baj van csak, hogy az én apám és az ő...
Unokatestvér
Üdvözlöm Dr. Úr/Nő! 1 nagy kérdésemmel szeretnék Önhöz fordulni! Van 1 barátom... mint kiderült rokonok vagyunk. Édesanyáink féltestvérek...
Szindrómás betegség
Tisztelt Doktorúr/Doktornő. TÖBB kérdésem lenne . Az öcsém Rubinstein-taybi sindromás betegséggel született. Mi ez abetegség mik ajellemző...
Degeneratív betegség
Laktóz intolerancia adókedvezmény