• Genetikai tanácsadás szükséges-e

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tiszteletem! 3 hónapja jöttünk össze a párommal és mint minden kapcsolat, szépen és minden probléma nélkül indult. Párom 20 éves. Aztán kis falu lévén lassan előjöttek az igazság morzsái és két dolog is kiderült. Az egyik, hogy az én szüleim 2. unokatestvérek, a másik hogy én és a kedvesem édesanyja is 2. unokatestvérek vagyunk! Szerencsére a 2 családban mindenki egészséges és születési problémák sem merültek fel, ám mindenkiben él a félelem, hogy lehet-e a kapcsolatunkból születendő babának bármi problémája emiatt avagy szükséges-e genetikai tanácsadásra mennünk! A kedvesem szerencsére egészséges, én magas vérnyomásra és pajzsmirigy túlműködésre szedek gyógyszert! Válaszát nagyon szépen megköszönöm! D

        Dr. Árki Ildikó válasza a rokonok témában

        Tisztelt Kérdező! A többszörös rokonsági kapcsolat miatt genetikai tanácsadó felkeresése javasolható.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2013. szeptember 17., 10:26; Megválaszolva: 2013. október 09., 14:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: