• Diéta harc

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Kislányom anyagcsere zavarban (fenil-alanin emelkedés) szenved bár az értékei jók diétát nem írtak elő speciális tápszert nem kapunk. Érdekelne, hogy így mennyi az esélye, hogy a szervezete leépüljön. Félek attól, hogy bár lassan de leépül. Újabban ingerlékennyé vált és sokszor viselkedése szinte robban. Ez lehet a diéta nélküli táplálék utóhatása? Kérem segítsen. Köszönöm.

        Dr. Balogh Andrea válasza a fenil-alanin anyagcserezavar témában

        Kedves Kérdező! Igen az Ön által leírt tünetek utalhatnak diétahibára. Azt tanácsolom próbáljanak meg most egy jó ideig diétát tartani illetve speciális erre szakosodott orvossal konzultálni. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2013. február 07., 10:53; Megválaszolva: 2013. február 11., 20:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: