• genetikai hiba?

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Hová lehetne fordulnunk, ha a családban 3 generációnak is ugyan olyan típusú hasfájdalma van, és 4 éve 3 különböző városban sehol nem tudják kideríteni mi az? Van-e valahol valami genetikai-hiba vizsgáló? Nagyon megköszönném a válaszát.

        Dr. Árki Ildikó válasza a genetikai tanácsadó témában

        Tisztelt Kérdező! A hasfájdalom hátterében álló betegséget tisztázni kellene. Genetikai tanácsadók vannak az országban, például Budapesten az Országos Gyermekegészségügyi Intézetben is, ahol társadalom biztosítás terhére igénybe vehető. www.ogyei.hu Javaslom, hogy első lépésben érdeklődjenek telefonon. Üdvözlettel.


        Dr. Árki Ildikó
        Rovatvezető, WEBBeteg vezető orvos szakértő Itt kérdezhet További orvosok

        Dr. Árki Ildikó

        Kérdés: 2012. december 12., 22:08; Megválaszolva: 2012. december 15., 17:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Allergiás?
        A panaszok ellen védelmet nyújthat az egysejtűek titkos fegyvere.
        Online konzultáció az OncoLogic-nál
        Tehet a hüvelygomba ellen
        A bórsav jótékony hatása hüvelygomba kezelésére már régóta ismert.