• gyógyszerszedése mellett terhesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Cím! 37 éves nő vagyok és most derült ki, hogy hat hetes terhes vagyok.Sajnos vannak félelmeim mert 12 éve szedek gyógyszert a depressziómra. A kérdésem az lenne, hogy milyen veszélye lehet a babára, hogy ilyen gyógyszert szedek és ez miatt esetleg lehet-e valamilyen probléma. Vállalható így egy terhesség vagy csak a gyógyszer elhagyásával? Esetleg van-e valamilyen következménye annak is ha a gyógyszert abba hagyom. Köszönöm.

        Dr. Pétervári László válasza a genetika témában

        Attól függ milyen gyógyszert szed!? A szelektív szerotoninvisszavétel-gátlót lehet szedni terhességben.Ezt alkalmazzák a depresszió kezelésére. Elhagyni gyógyszert vagy megfelelő készítményt szedni ezt beszélje meg pszichiáter orvossal. Életkora miatt genetikai tanácsadáson is jelentkezzen.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. február 29., 10:31; Megválaszolva: 2012. március 02., 21:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Férfi inkontinencia
        Tegyen ellene! Töltse le a férfi gátizomtorna füzetet!
        Tiszta orrok, nyugodt napok
        A nemzet háziorvosa
        Várják a háziorvosokról és a nővérekről szóló történeteket.
      • Hirdetés