• vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt Doktor nő/úr! Kisfiamnak a háziorvos kromoszóma vizsgálatot rendelt el.Ő még csak 16 hónapos, igy kiváncsi lennék, hogyan zajlik nála ez a vizsgálat?. Üdvözlettel, Aranka

        Dr. Csuth Ágnes válasza a genetika témában

        Kedves Kérdező! Nem írta meg, hogy pontosan milyen okok miatt, milyen irányban történne a vizsgálat. Ez általában egy vérvétel vagy szöveti mintavétel alapján szokott történni.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2012. január 13., 14:02; Megválaszolva: 2012. január 16., 09:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: