• Vérvétel,fülfájás,fejfájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! a mai napon vérvételre kellett mennem mert az urulógus küldött vesetágulat miatt. a baj az,hogy van egy bakteriális fertőzésem és arra a Dalacin 150mg-os kapszulát szedem. vizeletet is kelett adnom. a kérdésem az lenne ,hogy az antibiotikum befolyásolja a vér és vizelet eredményét? vagy esetleg újra meg kell ismételni? tájékoztassam erről az urulógust? a másik kérdésem pedig a fülemmel kapcsolatos lenne. kedden voltam fülmosáson mert gyakran eldugul a fülem. az autóban viszont le volt húzva az ablak és lehet hogy huzatot kapott a fülem,mert azóta mindkettő fáj és már a torkom is fáj+ a homlokom és a fejem nagyon erősen. most ár hordok sapkát és a ciloxan cseppet csepegtetem a fülembe. mitől lehet ez? a fül-orr gégész a fülmosás után a bal fülembe tett gyógyszeres gézt,azért hogy nehogy begyulladjon,de nekem most a jobb fáj jobban,manduláim már nincsenek. előre is köszönöm válaszukat! háziorvoshoz vagy fül-orr gégészhez forduljak a problémámmal?

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a fül-orr-gégészet témában

        Tisztelt Hölgyem, Az antibiotikum természetesen befolyásolja az eredményeket, de nem közvetlenül, ahogyan érti, hanem a hatása alapján laborértékileg is gyógyulnia illik. Tehát emiatt nem kell ismételni. A huzattól megfázni lehet, arra pl. Nasic orrspray, infrázás, C-vitamin, sok folyadék a megfelelő terápia. Ha nem javul, akkor inkább gégészt keressen.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 12., 17:32; Megválaszolva: 2011. október 13., 12:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés