Vérvétel, fülfájás, fejfájás

Tisztelt Szakértő! a mai napon vérvételre kellett mennem mert az urulógus küldött vesetágulat miatt. a baj az, hogy van egy bakteriális fertőzésem és arra a Dalacin 150mg-os kapszulát szedem. vizeletet is kelett adnom. a kérdésem az lenne, hogy az antibiotikum befolyásolja a vér és vizelet eredményét? vagy esetleg újra meg kell ismételni? tájékoztassam erről az urulógust? a másik kérdésem pedig a fülemmel kapcsolatos lenne. kedden voltam fülmosáson mert gyakran eldugul a fülem. az autóban viszont le volt húzva az ablak és lehet hogy huzatot kapott a fülem, mert azóta mindkettő fáj és már a torkom is fáj+ a homlokom és a fejem nagyon erősen. most ár hordok sapkát és a ciloxan cseppet csepegtetem a fülembe. mitől lehet ez? a fül-orr gégész a fülmosás után a bal fülembe tett gyógyszeres gézt, azért hogy nehogy begyulladjon, de nekem most a jobb fáj jobban, manduláim már nincsenek. előre is köszönöm válaszukat! háziorvoshoz vagy fül-orr gégészhez forduljak a problémámmal?

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a fül-orr-gégészet témában

Tisztelt Hölgyem, Az antibiotikum természetesen befolyásolja az eredményeket, de nem közvetlenül, ahogyan érti, hanem a hatása alapján laborértékileg is gyógyulnia illik. Tehát emiatt nem kell ismételni. A huzattól megfázni lehet, arra pl. Nasic orrspray, infrázás, C-vitamin, sok folyadék a megfelelő terápia. Ha nem javul, akkor inkább gégészt keressen.

Kérdés: 2011. október 12., 17:32; Megválaszolva: 2011. október 13., 12:38
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Érzékszerveim a COVID után... :)
Fül-torok viszketés
torokfájás covid idején
Mandulaműtét után
Párnahatású hallásromlás