• Gennyes orr

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztel doktor úr/nő. Mit tudnék tenni az orromban folymatosan előjövő pattanásszerű hólyagok ellen amik nagyon fájdalmasak és folyton begyullad tőle az orrom.Nyomásra érzékeny ha egy kicsit jobban megszorítom ismét begyullad és fájdalmas piros duzzadt és feszes. Az orrom sokkal érzékenyebb lett mindenre és alergiás reakciók sora gyötör minden nap.Valamikor rendesen vízszerűen folyik.Tavaly orbánc szerű megbetergedésem volt és azóta van ez a probléma.Begyulladt és begennyesedett az orrom. Az arcom és az orrom nagyon be volt dagadva. Antibiotikumot kaptam töbször.Nagyon sok az allergiás reakció sok olyan dologra ami az előtt nem volt soha.És eléggé fáradékonynak érzem magam.Remélem tudnak segíteni! Üdv Gyuri

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a orrfertőzés témában

        Tisztelt Uram! Látatlanban nehéz a panaszt elhelyezni, mert nem típusos. Mindenképp orvosi vizsgálat javasolt, de addig is érdemes lenne az orr tisztítását NeilMed SinuRinse öblítővel elkezdeni, hátha így a kórokozótól megszabadulhat gyógyszer nélkül.


        Kérdés: 2011. október 08., 21:06; Megválaszolva: 2011. október 10., 07:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: