• Torok probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Tisztelt doktor no/ur Igazabol mar van vagy fel eve, hogy szenvedek a torkommal.Gyakorlatilag fájdalmaim nincsennek, de ahogy elnézem a nyelcsapom van bedagadva megduzzadva.Ezáltal ugye olyan érzésem van mintha lenne valami a torkomban, ill folyamatosan váladék és gennyes köpetem alakul ki ez miatt. Kétszer is voltam orvosnal, egyszer ilyen alergia széna nathara kaptam gyogyszert, egyszer meg valami orspret. Mivel kulfoldon elek így kulfoldi volt az orvos is, es nem igazan nyerte el a tetszesemet, de gondolom ertheto mert mar fel eve ezzel szenvedek. Erdeklodok hogy mi tevo legyek, illetve egy nagyon fontos kerdes ez lehet e valamilyen fele komolyabb betegseg, mint pl daganat vagy ilyesmi. Elore is koszonom.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fül-orr-gégészet témában

        Kedves Kérdező! Nem tudom, hogy mennyire van lehetősége nyelőcső pH merésre, mert akár reflux is lehet az oka, illetve nem derül ki, hogy fül-orr-gégészeti vizsgálat volt-e, hiszen egy fül-orr-gégszeti gyulladásról is lehet szó. Tovább vizsgálódnék, ha van rá lehetőség. Ha nincs lehetőség, írjon vissza, és írja meg, hogy milyen kezelést kapott eddig.


        Kérdés: 2011. október 06., 18:37; Megválaszolva: 2011. október 07., 11:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: