• Orrdugulás

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Én igazábol kislányom miatt fordultam önökhöz! kicsikém 3 éves és két hete volt egy mandulagyulladásos megbetegedésünk abbol ugyan meggyógyultunk de az orrán egyszerűen nemkap levegőt és fojamatosan van benne átlátszó váladék! Már 4 féle orrsprét meg cseppet vettem meg a tengervizes orrsprét is:van Nasivinünk, Nisita, Nasic, és az Euphorbium Compositum:Ha tudna esetleg valamit amivel elérhetem végre, hogy ujra az orrán tudjon levegőt venni kérem segítsen! Köszönettel:Koródiné!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a orrdugulás témában

        Tisztelt Asszonyom! A gyermek orrmandulája lehet a ludas az orrdugulás hátterében. Sajnos a hagyományos orrcseppeket 10 napnál tovább adni nem szabad. Így csak az Euphorbium és a sós orrcseppek maradnak és a levegőzés a szabadban. Ha nem javul, akkor mandulaműtét a megoldás.


        Kérdés: 2011. október 06., 15:52; Megválaszolva: 2011. október 07., 13:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: