• Füldugó

        Legfrissebb cikkek a témában
         

        Szeretném megkérdezni, hogy a füldugó használata nem okoz-e problémát? Szabad-e a fülnek 8 órán keresztül bedugva lenni? Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel, Takács Mártonné.

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a füldugó témában

        Tisztelt Asszonyom! Visszakérdeznék. Okoz-e problémát egész nap zárt cipőt viselni? Általában nem, de valakinek igen. Alapvetően a hallójáratnak szellőzni kell, de nem mindenkinek okoz gondot a füldugó, azonban nyári időszakban a hallókészüléket viselők gyakori hallójáratgyulladásos panaszai miatt úgy vélem, hogy némelyeknél fölléphet negatív hatás. Tehát érdemes mérlegelni a haszon és kockázat viszonyát.


        Kérdés: 2011. október 05., 10:07; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben: