Fülzúgás

TISZTELT, DOKTOR NO! DOKTOR UR! 40 EVES OCSEMNEK MAR EVEK OTA ALLANDO FULZUGASA VAN.OLYAN HANGOKAT ZUGAST HALL MINTHA A TENGER MORAJLASA.SZERETNEM MEGKERDEZNI LEHETNE E EZT VEGLEG MEGSZUNTETNI MERT MAR VOLT ORVOSNAL KAPOTT GYOGYSZERT IS DE SEMMI NEM SEGITET MAR MEGORUL A ZUGASTOL.. MASIK KERDESEM MITOL LETT EZ NEKI, NEM E AZ ALLANDO TISZTITASTOL ZUHANNYAL MOSSA KI MAR A FULET ANNYIRA ZAVARJA? KEREM ONOKET AMENNYIBEN LEHETSEGES SEGITSENEK MERT MAR MEGORUL TOLE.! ELORE IS KOSZONOM A VALASZUKAT! UDVOZLETTEL HEGEDUSNE LEGYEN SZEP NAPJUK

Legfrissebb cikkek a témában

Dr. Zaránd Rajmund válasza a fülzúgás témában

Tisztelt Asszonyom! Testvére fülzúgását jelen tudásunk szerint megszüntetni nem lehetséges, de léteznek eszközök és gyógyszerek, melyekkel a tünetek és zavaró mivoltuk csökkenthető. Először hallókészülék szalonban érdemes tájékozódni, ahol meg is mérik a hallást, és megpróbálhat egy hallókészülékhez hasonló eszközt viselni a fenti célból.

Kérdés: 2011. október 03., 02:29; Megválaszolva: 2011. október 05., 11:55
Kérdések és válaszok: Fül-orr-gégészeti megbetegedések
Ciripelo hang
Orrdugulás
Hólyag a torkomban