• Füldugulásom lesz ha alacsonyan alszom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Az volna a problémám hogy a jobb fülem el van dugulva. Félve van az hogy esténként ha alacsonyan alszom el dugul, és magasan kell aludjak. De tegnap előtt óta folyamatosan el van dugulva. Voltam az ügyeleten ez miatt, és ott meg nézték a fülemet és azt mondták, hogy a dobhártya ép, szép tiszta a fülem, és nem tudják miért van el dugulva. Az volna a kérdésem hogy mit tegyek? Válaszát előre is köszönöm. Üdvözlettel

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a füldugulás témában

        Hallásvizsgálatra kellene gyorsan elmenjen, akár hallókészülék szalonba, hogy esetleges hirtelen hallásvesztés kizárható legyen, mert az 2 héten belül gyógyítható csak. Ha igazolódik a gyanú, akkor infúziós kezelés, kórház.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. október 02., 11:01; Megválaszolva: 2011. október 03., 12:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés