• Allergia?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T Doktorok!Tizedik hete véres nyállal keveredett a köpetem,főként éjszaka.Gégészek,tüdőgondozó látott,elötte viszont februártól szinte minden kivizsgálásom megtörtént.Nyelés problémával kezdődött.Akkor pánikrohamra gondoltak.Azóta kiderült non errosív reflux,valamint többszörös értágulat a bal orrkagyló alatt,valamint a nyelvgyökön.Atroszkópia az orrból való vér szivárgást állapította meg,valamint esetenként a nyelvgyöki értágulatok is mintha szivárognának.Azt mondták,ez alkati.Tény,hogy nagyon stresszes vagyok,és félek netán félre diagnosztizáltak,esetleg valami rosszindulatu dologról lehet szó.A laborom jó lett némi eltéréssel.Elküldtek allergia tesztre.Köszönettel:Balázs Beatrix

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a véres nyál témában

        Tisztelt Beatrix. Ha endoszkópia történt, akkor nyugodjék meg, tumorra ne gondoljon, mert azt látni lehetett volna. Orrkrémezés napi több alkalommal Rinopanteina kenőccsel javasolt, hátha az orreredetű vérzés csökkenthető vagy el is mulasztható.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 25., 16:08; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 15:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés