• Orrcsepp

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/No! Kisfiam decemberben lesz ket eves.Julius ota jarunk egy heten egyszer jatszohazba,azota 3szor volt nathas.Sajnos az orrdugulast semmi massal nem tudom megszuntetni,csak ha orrcseppet adok neki.(a sterimar erre egyaltalan nem hasznal)A kerdesem az lenne,hogy milyen idokozonkent,es milyen hosszan lehet neki adni anelkul,hogy az orrnyalkahartyajaba kart tennek? Valaszat elore is koszonom! Tisztelettel Alma

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a Orrcsepp témában

        Tisztelt Szülő! Hagyományos, náthára való orrcseppet gyakran is lehet adni (napi 5-6 alkalommal), de maximum 1 hétig a nyálkahártya tönkretétele nélkül. Gyermekének orrmandulaműtét oldaná meg a problémáját.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 08., 05:29; Megválaszolva: 2011. szeptember 09., 07:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: