• Cysta colli

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot Kívánok ! Én nekem az lenne a kérdésem hogy nem rég műtöttek meg cysta eltávolitás volt kiveték a nyelcsontott is éa és a varratott is eltávolitották viszon még mindig van ott egy dagadás és annyira zavar az evésnél és nem tudom hogy mi lehet az hegszövet vagy nem tudom mi bár az elmúlt napokban még csökkent is a mérette cak kellemetlen nagyon de remélem el fog múlni idővel vagy nem ?:

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a cysta colli témában

        Tisztelt Hölgyem, A medialis nyaki cysta műtétje során a nyelv-szájfenék-gége izomzatának mélyéről kell (a nyelvcsont testével együtt) eltávolítani az elváltozást. Így mély varratok és hegek gyakorta okoznak nyeléssel összefüggő dyscomfort érzést. Ha azonban ez fokozódik, nagyfokú fájdalom, bőrpír, láz is fellép, az a műtéti terület fertőződésére is utalhat. Ha utóbbi panaszai vannak, akkor mindenképp keresse föl operáló orvosát. Egyebekben a panaszok spontán rendeződése is elképzelhető.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. szeptember 05., 12:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 05., 20:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő/Doktor Úr!Kb másfél hónapja ekezdett égni a nyelvem egyik oldala folyamatosan,azóta 2hete furcsa érzésem a torkomban,mintha egy hajszál lenne ott.De csak egy oldalon érzem ezeket a tüneteket.Különösebben nem fáj,csak nagyon...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés