• Nem tudom mi lehet...

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 3 hónapja, léguti tüneteim vannak. Eleinte légszomjal kezdődött, majd pánikrohamaim voltak. Kezdtem megszokni, mikor újabb tüneiteim lettek. A nyelvem tövébe szőrt éreztem, de nem azt, hogy kiszőrösödik a nyelvem, hanem mintha kutyaszőr vagy valami ingerelne, rettentő rossz volt... Most annak vége lett, és a szájpadlásomon kis pontokat érzek, és folyamatosan olyan, mintha a számba, az a lódó bigyó hozzáragadna mindenhez, és érzem ahogy mozog... Mintha valami babrálná. Rohamaim szinte már alig vannak.. Nem tudom, hogy új tünet e, és így nyilvánul meg a pánik, vagy fogalmam sincs mi lehet. Most két hete szemgyulladásom is van, és a fülem is 2* gyulladt be, és tisztitták ki. Nagyon rossz, hergelem magam, mikor a torkomon ez a ragadó érzés van, nemtudok mit csinálni, iszok, akkor kicsit jobb és megint kezdődik előröl. Nem tudom, lehet e valami rákos daganatom, és a miatt. Tehetetlen vagyok, az orvosok pedig már berögzitették hogy pánik betegség, és nem nagyon vizsgálnak:( Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Zaránd Rajmund válasza a torok, idegentest, pánikbetegség témában

        Tisztelt Hölgyem! A kollégák által gondolt pánikbetegség valószínűleg helytálló, azonban ezt esetlegesen refluxbetegség is ronthatja. Emiatt javaslom, hogy bükkszéki Salvus vízzel ivókúrát tartson 2 hétig, illetve ha ennyi idő alatt használ, akkor tovább. Napi 2 decilitert kell óránként 1-1 korty sebességgel meginni. Szobahőmérsékleten, nem lehűtve. Ha eszik, akkor étkezés után. Gégészeti kivizsgálás is szóbajön, de ezekkel a tünetekkel és az ön koráben nem jellemzőek a daganatok.

        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 20., 20:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 25., 07:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktornő! 2018 november közepén kezdődött a panaszom: fülzúgás (bal fül). A fül-orr-gégész orvos a kövezkező vizsgálatokat kérte: - hallásvizsgálat: egyoldali idegi hallásvesztést, ép ellenoldali hallással állapítottak...

      • Hirdetések
      • Infografika és videó
      • Hirdetés