• Pattogó fül

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem, fülészem a zsír feloldására javasolta, hogy csepegtessek olajat a fülembe, A-Cerument vásároltam, kétszer használtam, azóta szörnyen pattog a bal dobhártyám. Kifejezetten zajra érzékeny, de változó, hogy mikor mennyit visel el. Vérnyomásom jó. A legtöbbek szerint pár nap alatt elmúlik az ilyesmi, nekem három hete tart. Minden éjjel felébredek arra, hogy dübörög a dobhártyám. Egy másik orvos azóta kimosta, nem változott, és nem látszik semmi elváltozás. Iszonyú kimerült vagyok már. Előre is köszönöm a választ.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fül, lüktetés témában

        Kedves Kérdező! A fülpattogás oka lehet gyulladás, ezért javasolt fül-orr-gégészeti kontrollvizsgálatra ismét bejelentkeznie.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 04., 07:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 10:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Olajozott fültisztítás
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés