• Segítsenek!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor nő/úr ! Azzal a problémával fordulok önökhöz, hogy a torkomban a nyirok csomóknál van egy duzzanat ami kb 2 hete nem folyamatosan de fáj és most ott tartok hogy a fülemtől lefelé a nyakam jobb oldalán szúró,zsibbadó fájdalmat érzek egészen a vállamig és nagyon megilyedtem ! jérem segítsenek ! köszönettel ! Gy.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a torokgyulladás témában

        Kedves Kérdező! A panasza fül-orr-gégészeti kivizsgálást igényel, beutaló sem szükséges, keressen fel egy szakrendelést.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        Tünetellenörző Laborértékek

        Kérdés: 2011. augusztus 01., 17:57; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 11:19

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Hirdetések
        Tartson velünk az emeletre
        A ginzeng és ginkgó hatása
      • Infografika és videó
      • Hirdetés